Dongguan Xukang Industrial Co., Ltd

Co je termoformující

Čas vydání: 2022-09-07 16:20:36  Hity: 22

Plastové termoformováníPlastové termoformování je výrobní proces plastů, který uplatňuje sílu (vakuum nebo tlak) k natažení listu vyhřívaného termoplastického materiálu (termoplastického materiálu) přes inženýrskou formu, aby vytvořil tři-rozměrový tvar nebo část (tvarování). Po tvarování může být tvarovaný díl ořezán a dokončen podle specifikace, aby splnil konec-uživatel' s požadavky. Procesní a termoplastické materiály jsou extrémně univerzální a mohou být použity k výrobě dílů pro velmi širokou škálu aplikací.

Proč používat plastové termoformování? Plastové termoformování má výhody oproti jiným metodám výroby plastů, kovů a FRP. Zde jsou některé výhody, které by z plastového termoformovacího procesu udělaly dobrou volbu pro váš projekt: Velká kapacita dílů při nízké nákladové hmotnosti materiálů a odpovídající průmyslu materiálu Vysoké detaily za nízké náklady-Shromáždění částí a projekty ODERují roční objemy (250)-5000)Nízké nástroje investiční rychlý vývoj výrobků DESIGN AESTETIKA A ZNAČKOVÉ schopnosti

Typické aplikace pro plastové termoformování Univerzálnost a nákladová efektivita plastového termoformování z něj dělá ideální volbu pro širokou škálu průmyslových aplikací. Plastové tepelně tvarované díly se běžně používají k replace vyrobené plechové součásti a také nabízejí některé jedinečné výhody oproti dílům konstruovaným s FRP (vlákna)-vyztužené plasty) a výrobní procesy RTM (Resin Transfer Molded). Ať už se váš projekt jedná o nový návrh nebo konverzi procesu ze stávajícího, termoformování vašich součástí pomocí Productive Plastics může být ideálním řešením pro nesčetné aplikace a průmyslová odvětví.

Předchozí: No

další: Jak mohou složité možnosti vý...